Geen Pulp, maar Pup Fiction

Een ding waar internetforum Reddit geen tekort aan heeft, is creativiteit. Een van de leukste discussies op het platform van dit moment is: hoe verandert het plot van een film als je een letter uit de titel verwijdert? Deze brainstorm duurt al zeven maanden en het einde lijkt nog niet in zicht.

Bezoekers opperden films als Pup Fiction (hond verhuist naar de grote stad om schrijver te worden), Aging Bull (een oude stier kijkt terug op zijn leven), T (in plaats van een buitenaards wezen zoekt voormalig worstelaar en A-Team lid Mr.T naar een manier om thuis te komen) of Jurrassic Par (het verhaal van een prehistorische golfbaan). Austin Light bedacht een manier om dit cineastische gedachte-experiment nog vermakelijker te maken: posters van deze nieuwe films te tekenen. Op zijn Twitter- en Instagram-account (beide @austindlight) deelt hij dagelijks zijn vermakelijke interpretaties van deze films, maar ook van zijn werk als illustrator en schrijver.