De beste foto’s van de week

NRC Q selecteert de beste foto’s van de afgelopen week.

Het iconische ronde brilletje van zanger John Lennon. Tijdens de veiling "Icons&Idols: Rock n Roll" gaat het onder de hamer, samen met onder meer een gitaar van David Bowie, de outfit van Madonna in Material Girl en het T-shirt dat Kurt Cobain droeg tijdens het laatste optreden van Nirvana. De bril moet tussen de 20.000 en 40.000 dollar opleveren.
Het iconische ronde brilletje van zanger John Lennon. Tijdens de veiling "Icons&Idols: Rock n Roll" gaat het onder de hamer, samen met onder meer een gitaar van David Bowie, de outfit van Madonna in Material Girl en het T-shirt dat Kurt Cobain droeg tijdens het laatste optreden van Nirvana. De bril moet tussen de 20.000 en 40.000 dollar opleveren. Foto Reuters

NRC Q selecteert de beste foto’s van de afgelopen week.

    • Bas van Kooij