Meer bewolking

None

In grote delen van Scandinavië is de winter ingetreden en is het vandaag ruimschoots onder min tien graden gebleven. Bij ons en rondom de Benelux is de heftige mildheid verdreven en zijn de temperaturen eindelijk normaal voor de tijd van het jaar. De komende dagen blijft het ‘s middags zo’n 10 tot 12 graden. Daarbij gaat de zuidelijke wind aantrekken. Vanavond en vannacht al zorgt een opstekende bries voor het uitblijven van mist. Morgenochtend komt aan zee geleidelijk een krachtige wind te waaien, ‘s middags krijgt de noordwestkust mogelijk een harde wind, 7 Bft. In eerste instantie is het droog met in de oostelijke helft van het land nog geregeld zon. Vervolgens schuift een zwak front over met steeds meer bewolking en met enige regen. Tijdens het weekeinde is er geregeld zon.