Wisselvallig

Het is de komende dagen licht wisselvallig in Nederland. De ene dag passeert een storing met bewolking en

enkele buien, de andere dag is het rustiger en laat de zon zich af en toe zien. De nacht naar donderdag verloopt grotendeels droog en met opklaringen. Het wordt nevelig en lokaal kunnen mistbanken ontstaan. De temperaturen dalen tot lokaal 3 graden, waarbij vorst aan de grond kan optreden. Donderdag overdag laat de zon zich geregeld zien. Er kan in het kustgebied nog een lokale bui vallen, in de rest van het land blijft het overwegend droog. Bij een matige zuidwestenwind wordt het 11 graden. Vrijdag passeert een front met bewolking en af en toe regen. De temperaren komen opnieuw op waarden van 10 of 11 graden uit. Vanaf zaterdag is het een aantal dagen droog en bewolkt en wordt het iets zachter.