Verspil geen tijd en andere tips voor startende ondernemers

None

13,49 euro

3

Annemarie van Gaal is altijd op zoek naar een nieuw verdienmodel, schrijft ze in haar nieuwe boek Winst. Dat heeft de zakenvrouw nu gevonden in het presenteren, adviseren en schrijven. Het programma Een Dubbeltje Op Zijn Kant, dat ze met de nationale uithuilschouder John Williams presenteert, is haar voornaamste uithangbord. Het is een handzaam boek voor startende ondernemers. Niet dat Van Gaal veel nieuwe inzichten biedt. Het is wel amusant om te lezen hoe Van Gaal graag zelf zaken doet: van tijdverspilling moet ze niks hebben en van persoonlijke aandacht wel. De vele anekdotes over ondernemers zijn het grootste pluspunt van dit boek. Een succesvol ondernemer word je waarschijnlijk niet van Winst, maar het behoed je wel voor de meeste valkuilen.