Naar de wc gaan wordt een spektakel

Midden in de nacht strompel je uit bed naar de wc. Je bent te slaperig om het licht aan te doen, dus probeer je in het donker maar in de juiste richting te mikken. Of je nou ernaast of precies op de wc-pot zit, zie je de volgende ochtend pas. Herkenbaar? Dan is het populaire kickstarterproject IllumiBowl wat voor jou. Door middel van led-verlichting wordt je wc-pot in het donker verlicht met verschillende kleurtjes, die om de paar seconden veranderen. Toegeven, kitscheriger kan bijna niet, maar voor een studentenhuis best grappig. Het werkt door twee sensoren die op elkaar reageren: eentje bij de deur die merkt als je de wc binnenstapt en eentje aan de wc-pot. Kost ongeveer 19 euro, inclusief de kosten om het van Amerika naar je huis te sturen. In januari heb je ’m in huis.