Koffie met comedians

Eindelijk is de sociale media drie-eenheid van Jerry Seinfeld compleet. De komiek zat al vanaf 2011 op Twitter, maar sinds eind oktober beheert hij eindelijk zijn Facebook-pagina en Instagram-account helemaal zelf. Die hervonden creatieve vrijheid heeft uiteraard te maken met de aanstaande première van het vijfde seizoen van zijn webserie Comedians in Cars Getting Coffee op 6 november.

Seinfeld kondigde de datum op Facebook aan met een video waarin hij een ernstig gesprek heeft met Dick Cocoran, de directeur van digitale distributeur Crackle. Die rol is voor Michael Richards, bekend als Kramer in de serie Seinfeld. In de video krijgt Seinfeld te horen dat de kijkcijfers van Comedians in Cars getting Coffee concurrenten als Netflix moet vernietigen. Met gasten als talkshowhost Jimmy Fallon en Portlandia-acteur Fred Armison moet dat goed komen.

    • Hans Klis