Koffie met comedians

None

Eindelijk is de sociale media drie-eenheid van Jerry Seinfeld compleet. De komiek zat al vanaf 2011 op Twitter, maar sinds 23 oktober beheert hij eindelijk zijn Facebook-pagina en Instagram-account helemaal zelf. Die hervonden creatieve vrijheid heeft uiteraard te maken met de aanstaande première van het vijfde seizoen van zijn webserie ‘Comedians in Cars Getting Coffee’ op 6 november. Seinfeld kondigde de datum hiervoor op Facebook aan met een video waarin hij een ernstig gesprek heeft met Dick Cocoran, de directeur van digitale distributeur Crackle. Deze louche rol wordt vervuld door Michael Richards, die bekend is van zijn rol als Kramer in de serie Seinfeld. In de video krijgt de komiek te horen dat de kijkcijfers van zijn serie – waarin Seinfeld koffie drinkt met collega’s – concurrenten als Netflix moet vernietigen. Dat legt nogal wat druk op de grappenmaker. Maar met gasten als talkshowhost Jimmy Fallon en Portlandia-acteur Fred Armison moet het goed komen.