Golfsurfers filmen doe je zo

De spetters en surfsalto’s vliegen je om de oren in deze spectaculaire golfsurfvideo. De beelden dansen vertraagd over je beeldscherm, want ze zijn geschoten met een speciale high-speedcamera die duizend frames per seconde vastlegt.

Still uit de nieuwe surfvideo van Chris Bryan
Still uit de nieuwe surfvideo van Chris Bryan Still uit de nieuwe surfvideo van Chris Bryan

De spetters en surfsalto’s vliegen je om de oren in deze spectaculaire golfsurfvideo. De beelden dansen vertraagd over je beeldscherm, want ze zijn geschoten met een speciale high-speedcamera die duizend frames per seconde vastlegt. De kunstjes van de surfers zijn dus leuk, maar de slow-motion cameratechniek maakt dit filmpje zo gaaf.

De beelden zijn geschoten door de Australische Chris Bryan, geen onbekende in de surfwereld: de afgelopen 15 jaar maakte hij spectaculaire surfvideo’s en onderwaterfilmpjes. Op blogs wordt hij geroemd om zijn creatieve oog en zijn talent om een surfshot op het meest extreme moment vast te leggen.

En inderdaad, dit is knap gefilmd. De beelden zijn haarscherp, de hoek van waaruit wordt gefilmd is afwisselend en als kijker duik je mee op de golf of ga je mee kopje onder. Met een rustgevend muziekje op de achtergrond het perfecte filmpje om de dag mee af te sluiten.

    • Carlijn Vis