Stoute dino’s bekijken

None

Ze leven! En ze zijn niet braaf. Sinds 2012 grijpen ouders in meer dan 45 landen in november de kans om een maand lang ’s nachts de plastic dinosauriërs van hun kroost tot leven te wekken. Als de kinderen ’s ochtends wakker worden, ontdekken ze dat hun dino’s een ravage hebben aangericht. Ze breken eieren, slaan elkaar toiletpapier om de oren of kalken teksten op de muren. Dinovember is een initiatief van Refe en Susan Tuma uit Kansas City, die in een lange novembernacht begonnen het speelgoed van hun kinderen in avontuurlijke scènes te fotograferen. De Facebook-pagina Dinovember werd in korte tijd een wereldwijde hype en nu is er een bijbehorend boek. What the Dinosaurs Did Last Night is de perfecte inspiratiebron voor ouders, die deze maand met dinosauriërs willen spelen.