Fish Tank

None

(Andrea Arnold, 2009). De 15-jarige Mia (de sterk debuterende Katie Jarvis) woont met haar alleenstaande moeder (Kierston Wareing) en vuilbekkende zusje Kylie in een buitenwijk van Essex. De stuurse puber wil niet meer naar school en heeft steeds ruzie met haar moeder. Haar enige uitlaatklep is de hiphop die ze oefent in een lege flat. Mia’s muur van achterdocht gaat wankelen als haar moeder Connor (Michael Fassbender) mee naar huis neemt, die zich vaderlijk over de meisjes ontfermt. Maar tussen Connor en Mia ontstaat een broeierige sfeer. Zij verschijnt aan de ontbijttafel in haar slipje, hij gaat steeds net iets te ver in zijn lichamelijke toenadering door haar ongevraagd op te tillen, plaagstoten uit te delen of wat ponden in haar decolleté te stoppen. Het is moeilijk om te bepalen of zijn vriendelijkheid en charme oprecht zijn, of onderdeel van een seksueel veroveringsplan.

NPO2, 00.30-02.25u.