Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Studio De Stad

Discussieprogramma waarin Ruth Joos op zoek gaat naar de toekomst van de stad en de stad van de toekomst. Samen met haar vier gasten, onder wie Daniël Termont, burgemeester van Gent, en Kristiaan Borret, ex-stadsbouwmeester van Antwerpen, kijkt Ruth naar Cities on Speed: Changing Bogota. Deze documentaire vertelt het verhaal van twee onconventionele burgemeesters die de hoofdstad van Colombia ingrijpend hebben veranderd. De Colombiaanse hoofdstad Bogotá stond lange tijd te boek als een van de meest criminele, gevaarlijke en onleefbare steden ter wereld.

Canvas, 21.30-23.15u.