En dit is de Goal van het Weekend

Was het vorige week nog proppen om alle geweldige goals van dat weekend in één artikeltje te proppen, dit weekend viel er flink wat minder te kiezen. Desalniettemin weer een lekkere opener van de werkweek.

Was het vorige week nog proppen om alle geweldige goals van dat weekend in één artikeltje te krijgen, dit weekend viel er flink wat minder te kiezen. Desalniettemin weer een lekkere opener van de werkweek.

Vanuit de catacomben klinkt er lichte kritiek op het hoge gehalte aan afstandsschoten in deze rubriek. Was die van Pellè vorige week ècht niet de mooiste? Toegegeven: het zou fijn zijn als Messi weer eens een solootje tevoorschijn zou toveren, of zoiets. Tot het zo ver is, proberen we de liefhebber toch zo goed mogelijk van dienst te zijn.

3. Iliass Bel Hassani (Heracles)

De emoties liepen even wat hoog op bij de dug-out van Heracles na de treffer van deze 22-jarige Rotterdammer. Bel Hassani droeg zijn treffer op aan looptrainer Richard van Beek die wegens privéomstandigheden een moeilijke tijd doormaakt, aldus de speler na afloop. De trainer hield het niet droog, en de treffer mag er zijn.


Iliass Bel Hassani door goalsandmore

2. Renato Steffen (Young Boys)

Vrij weinig bekend over deze twintiger. Niet in de laatste plaats omdat Steffen bij Young Boys speelt en dat is helaas al enkele jaren niet echt een club die nog prijzen pakt. Afgelopen weekend ging het ook weer mis bij FC Aarau maar de middenvelder van Young Boys maakte de mooiste treffer, dat dan weer wel:

1. Hélder (Coritiba)

Hélder de Paula Santos: neem het hem niet kwalijk, maar de nummer 1 van de week is wéér een afstandsschot. Het is niet anders. Maar bekijk ‘m en oordeel dan pas. Uit Spanje kwam nog wel een heerlijke volley van Saúl Berjón (Eibar) maar de keuze viel toch op die van Hélder.

http://youtu.be/gPwHt_KKb0A