Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Onderwijs

Trouwen

We zijn verhuisd. De kinderen (dochtertje van 5 jaar en zoontje van 7 jaar) zijn heel flexibel en maken snel nieuwe vriendjes. Na drie weken school heeft ons dochtertje een speelafspraakje met Bram. Ik haal haar op. Ze heeft het leuk gehad. In de auto zeg ik: „Wat een lieve jongen, wat een aardige ouders en wat een mooi huis. Wat wil je nou nog meer?”

Ze antwoordt direct: „Trouwen met Bram!” Waarop onze zoon onmiddellijk reageert: „Dat wil je echt niet, dan moet je nog wel meer dan zestig jaar samen zijn!”

Saskia Knoop