Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Radio 6 Soul & Jazz Awards 2014

Verslag van de uitreiking van de Soul & Jazz Awards voor de beste soul- en jazzartiesten van Nederlandse bodem, live vanuit de Westerunie in Amsterdam. Luisteraars van Radio 6 konden de afgelopen weken stemmen op hun favoriete acts. Er worden onder andere prijzen uitgereikt voor de beste artiest (man en vrouw), beste album en het grootste soul- en jazztalent.

Met optredens van Alain Clark,

New Cool Collective, Gare Du Nord, Typhoon en Bo Saris. NPO 3 zendt aanstaande zaterdag vanaf 00.10u. op tv-verslag uit van de uitreiking.

NPO Radio 6, 20.00-1.00u.