Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

‘Onvrede over NLziet bij NPO’

Het zou niet goed gaan met NLziet, het betaalde terugkijkplatform van de NPO, RTL en SBS, aldus De Telegraaf. Bij de publieke omroepen heerst onvrede over de reclamecampagne en commerciëlen zouden programma’s achterhouden voor eigen betaalkanalen. „De marketing is niet goed”, aldus AvroTros-directeur Eric van Stade. NLziet-directeur Niels Baas maakt zich weinig zorgen. „We zijn jong en zitten in een jonge markt”, zegt hij. „We werken nu hard om de naamsbekendheid te vergroten.”