Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Onderwijs

Ruzie over nieuwe EU-ploeg

Hoger Onderwijs Universiteiten Dol op lijstjes – als ze zelf hoog staan The Sleeping Beauty Doornroosje, de heroïnejunk Nederlands Dans Theater brengt moderne versie van Mats Ek F1-debuut in Japan Wonderkind Max Verstappen via kart naar Formule 1

Hoger Onderwijs Universiteiten Dol op lijstjes – als ze zelf hoog staan
The Sleeping Beauty Doornroosje, de heroïnejunk Nederlands Dans Theater brengt moderne versie van Mats Ek
F1-debuut in Japan Wonderkind Max Verstappen via kart naar Formule 1