Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Kranten

Piers Morgan naar Daily Mail in VS

MailOnline, de populaire site van de Britse krant Daily Mail, stelt journalist Piers Morgan aan als chef (editor at large) van de Amerikaanse editie. Morgan (49) meldde vorige maand dat hij vertrekt bij CNN. Daar presenteerde hij drie jaar het programma Piers Morgan Live. Tegen The New York Times zei Morgan in februari dat hij als Brit moeite had om aansluiting te vinden bij het Amerikaanse publiek. MailOnline trekt maandelijks 180 miljoen bezoekers, onder wie 60 miljoen uit de VS. (Reuters)