Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Over mijn lijk

Patrick Lodiers volgt vijf ongeneeslijk zieke jongeren in een nieuw seizoen van Over mijn lijk. Lodiers presenteert het programma voor de vierde en laatste keer. De komende weken maken we kennis met Annemiek (35), Max (22), Sylvia (27), Sanne (18) en Mark (26). Ze worden gevolgd in de laatste fase van hun leven. Sanne heeft volgens de artsen, door haar hersentumor, een overlevingskans van 2 procent. Ze is positief ingesteld en vastberaden om oud te worden. Haar favoriete plek is de zweefvliegbaan. Ze mag zelf niet meer vliegen, maar vliegt nog wel graag met anderen mee.

NPO 1, 22.20-23.00u.