Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Human interest

NAM: meer zware bevingen

De perfecte pulp Gone girl David Finchers vileine thriller over de hel van het huwelijk Hoofdpijndossiers Reparatiewerk voor Draijer Eerste werkdag voor nieuwe topman van beschadigde Rabobank Stem van een generatie Alleskunner Lena Dunham Hoofdrolspeelster uit Girls schrijft memoires/adviesboek

De perfecte pulp Gone girl David Finchers vileine thriller over de hel van het huwelijk
Hoofdpijndossiers Reparatiewerk voor Draijer Eerste werkdag voor nieuwe topman van beschadigde Rabobank
Stem van een generatie Alleskunner Lena Dunham Hoofdrolspeelster uit Girls schrijft memoires/adviesboek