Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Doe de quiz

Kun jij de prijs van deze huizen raden?

red home sign, Real Estate business Concept
red home sign, Real Estate business Concept

Huizen zijn gemiddeld net zo duur als in 2003. Maar dat zegt nog niets over de uitschieters. Kun jij raden wat eigenaren vragen voor deze woningen? (Spoiler-alert: vaak veel)

Hoe het werkt: al deze huizen staan op Funda.nl. Per woning krijg je eerst een afbeelding te zien plus de belangrijkste tekst uit de advertentie. Gok in de volgende slide de prijs, en zie direct het goede antwoord.