Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Opvoeden

Spoorloos

De zoektocht naar uit het oog verloren personen. Fred (35) reisde in 2001 naar Indonesië om op zoek te gaan naar zijn biologische moeder. De zoektocht leidde naar de rosse buurt van de grote havenstad Surabaya. Daar kreeg hij te horen dat hij is voortgekomen uit de geheime relatie die een getrouwde marinier had met een maîtresse. Zijn moeder had regelmatig contact met de marinier uit Jakarta. Fred wist een oud adres van zijn moeder te achterhalen, maar vond hij haar niet. Wel ontdekte hij dat zowel zijn moeder als de marinier ooit naar hem op zoek zijn geweest.

NPO 1, 21.15-22.10u.