Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Verkeer en infrastructuur

Bij Rotterdam A16 richting Breda dicht - ‘mijd Rotterdam’

De van Brienenoordbrug in Rotterdam.
De van Brienenoordbrug in Rotterdam. ANP

Door een ongeluk met een truck is de A16 tussen Rotterdam en Breda de komende uren dicht. De ANWB verwacht een “zeer drukke ochtendspits” en adviseert automobilisten Rotterdam te mijden.

De weg tussen knooppunt Terbregseplein en Ridderkerk is afgesloten nadat een vrachtwagen door een vangrail reed. De hoofdrijbaan richting Breda is tot zeker vanmiddag dicht voor onderzoek. Op de parallelbaan is één rijstrook open.

Twitter avatar ANWBverkeer ANWBverkeer Mijd Rotterdam tijdens deze ochtendspits. De #A16 ->Breda is tot lunchtijd DICHT door een ongeluk met een vrachtwagen.

Tussen Zwijndrecht en Rotterdam-Feijenoord staat momenteel negen kilometer file. Tussen Knooppunt Terbregseplein en knooppunt Ridderkerk staat zes kilometer file.