Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Randstad trekt 22 miljoen euro uit voor reorganisatie van management

De in augustus aangekondigde reorganisatie van het management bij uitzendbureau Randstad levert vanaf 2015 een besparing van 20 tot 23 miljoen euro per jaar op. Om de reorganisatie te financieren treft het concern een voorziening van 22 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf vanochtend gemeld. Randstad wil onder meer de managementteams van de uitzendbureaus Randstad en Tempo Team in Nederland en detacheringsbureau Yacht samenvoegen. (Novum)