Zweedse fietstas

Het Zweedse Thule, opgericht in 1942, is vooral bekend van de dakkoffers en -dragers. Naast een uitgebreide lijn bagagesystemen voor de auto maakt Thule ook tassen en accessoires voor op de fiets. De Pack ’n Pedal-collectie laat zich bevestigen op ongeveer ieder type fiets. De Commuter Pannier (18 liter) is een weerbestendige fietstas met een apart laptopvak die ook als schoudertas te gebruiken is. Reflecterende strips en transparante vakjes voor je fietslampjes zorgen voor zichtbaarheid. De solide zadeltas biedt ruimte genoeg voor een reserveband en wat gereedschap. De Bike Wallet voor op het stuur, voor kleine spulletjes, heeft een venster waar doorheen je tijdens het fietsen je telefoon kunt bedienen. De Pedal Basket (23,5L), een boodschappenmand, is zowel voor- als achterop de fiets te bevestigen.

Martijn Boot