Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Boeken

War, Inc.

(Joshua Seftel, 2008). Politieke satire over een fictief land in het Midden-Oosten; Tarqistan. De film drijft de spot met de oorlogsindustrie. Een aan lager wal geraakte huurmoordenaar (John Cusack) wordt naar Tarqistan gestuurd om de bemoeizuchtige minister van olie om te brengen. Terwijl Hauser last krijgt van zijn geweten, moet hij zich voordoen als de organisator van een grote handelsbeurs. Daarnaast krijgt hij de opdracht om de bruiloft van de populaire popster Yonica Babyyeah (Hilary Duff) te organiseren. Verder met Marisa Tomei en Sir Ben Kingsley.

RTL 7, 0.10-2.01u