Colin Farrell hoofdrol in tweede seizoen misdaadserie

Colin Farrell gaat de hoofdrol spelen in het tweede seizoen van politieserie True Detective van HBO. Zijn naam deed al de ronde in het geruchtencircuit. De eerste serie van de reeks, waarvan elk seizoen op zichzelf staat, met Woody Harrelson en Matthew McConaughey was eerder dit jaar een groot succes. Andere namen die gefluisterd werden als mogelijke acteurs voor de serie waren Brad Pitt, Jessica Chastain en Christian Bale, maar dat bleek toch te hoog gegrepen te zijn. Stuk voor stuk ontkenden ze dat ze een rol krijgen in de serie van Nic Pizzolatto. Wel zou Taylor Kitsch, model en acteur, meedoen. Volgens Pizzolatto staat de nieuwe reeks in het teken van „harde vrouwen, slechte mannen en de geheime ,occulte geschiedenis van het transportsysteem in de VS”.