Koudere dagen

De temperatuur vertoont nog even een dip, vanaf vrijdag komt de temperatuur weer rond 20 graden. Het weerbeeld is wisselvallig. Vanavond zijn er zowel opklaringen als wolkenvelden. De meeste opklaringen worden in het zuidoosten verwacht. Komende nacht neemt de bewolking toe. Daardoor wordt het niet koud: 8 tot 13 graden. Morgen breekt de zon soms even door, maar voor de rest is het een bewolkte dag met een aantal buien. Sommige buien zijn stevig met kans op onweer. De middagtemperatuur komt op slechts 15 tot 16 graden uit. Er staat een frisse wind uit richtingen tussen zuidwest en noordwest, 3 tot 5 Beaufort.

Donderdag en vrijdag schijnt soms de zon, maar er is ook bewolking. Het blijft vrijwel overal droog. Donderdag wordt het circa 18 graden, vrijdag en in het weekend een graad of 20.