Dure spinnenman

Laat je niet bedotten door de naam, want heel onbeperkt is Spider-Man Unlimited niet. Het spel voor Android en iOS is dan wel gratis, maar om echt ver te komen moeten gebruikers een lieve duit uitgeven aan in-game aankopen.

Spider-Man Unlimited is een leuke toevoeging aan het uitgebreide stripboekenuniversum van uitgever Marvel Comics. Het spel lijkt erg op de populaire app Subway Surfers: de gebruiker moet in de huid van de spinnenman continu rennen, springen en duiken om obstakels te ontwijken en objecten te verzamelen. Tussendoor ontvouwt zich het fantasievolle verhaal van schurken uit een andere dimensie die New York aanvallen. De graphics van Spider-Man Unlimited zijn prachtig en doen denken aan een stripboek dat tot leven komt. De gameplay is ook heerlijk simpel: swipen van boven naar onder of van links naar rechts. Het enige minpunt zijn dus de in-game aankopen die ervoor zorgen dat het spel afwisselend blijft.