De aantrekkelijkste papa's

Instagram-account DILFS Of Disneyland omschrijft zichzelf als de “gelukkigste plek” op het sociale netwerk. Op meer dan zestig foto’s zijn de “meest aantrekkelijke vaders” te vinden tijdens een bezoek aan Disneyland (al staat DILF wel minder poëtisch voor: Dad I would Like to Fuck). Sommige foto’s zijn gedeeld door partners, anderen zijn afkomstig van willekeurige Instagram-gebruikers die mannen zonder dat zij het weten hebben gefotografeerd. Buzzfeed noemt DILFS Of Disneyland – dat sinds 19 augustus al bijna honderdduizend volgers heeft - “het Instagram-account waar we al die tijd op gewacht hebben”. Sommige blogs, zoals Mommyish, vinden de foto’s “seksistisch en invasief”. Zij pleiten evenzeer tegen de objectificatie van mannen als tegen die van vrouwen. Deze critici zullen misschien sneller dan verwacht een groter publiek debat moeten gaan voeren; het Instagram-account MILFS of Disneyland – de vrouwelijke variant - is inmiddels ook in gebruik genomen.