Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
De beste video van de Financial Times

Kan GlaxoSmithKline de Chinezen nog terugwinnen?

Spionage-affaires, een sextape. En daar bovenop nu een monsterboete à 489 miljoen dollar wegens omkoping – te betalen aan de Chinese overheid. FT-verslaggevers Oliver Ralph en Joseph Cotterill bespreken wat GlaxoSmithKline, een van de vier grootste medicijnmakers ter wereld, moet doen om in China te kunnen blijven opereren.

epa04228787 (FILE) A file photograph showing a security guard walking past the GlaxoSmithKline (GSK) company sign outside the GSK factory in Shanghai, China, 17 July 2013. GSK reported on 27 May 2014 that GlaxoSmithKline plc (LSE/NYSE: GSK) has been informed by the British Serious Fraud Office (SFO) that it has opened a formal criminal investigation into the Group’s commercial practices. GSK states it is committed to operating its business to the highest ethical standards and will continue to cooperate fully with the SFO. EPA/STRINGER CHINA OUT *** Local Caption *** 50920949
epa04228787 (FILE) A file photograph showing a security guard walking past the GlaxoSmithKline (GSK) company sign outside the GSK factory in Shanghai, China, 17 July 2013. GSK reported on 27 May 2014 that GlaxoSmithKline plc (LSE/NYSE: GSK) has been informed by the British Serious Fraud Office (SFO) that it has opened a formal criminal investigation into the Group’s commercial practices. GSK states it is committed to operating its business to the highest ethical standards and will continue to cooperate fully with the SFO. EPA/STRINGER CHINA OUT *** Local Caption *** 50920949 Foto ANP

Spionage-affaires, een sextape. En daar bovenop nu een monsterboete à 489 miljoen dollar wegens omkoping - te betalen aan de Chinese overheid. FT-verslaggevers Oliver Ralph en Joseph Cotterill bespreken wat GlaxoSmithKline, een van de vier grootste medicijnmakers ter wereld, moet doen om in China te kunnen blijven opereren.