Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Onderwijs

Student op kampeerboerderij overleden aan verwondingen

Een 20-jarige student uit Den Haag die zaterdag ernstig gewond raakte tijdens een verblijf op een kampeerboerderij in Epe is gisteren in een ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Een 24-jarige Hagenaar wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het fatale incident. Hij is gisteravond wel vrijgelaten, zo liet de politie weten. Het slachtoffer liep de verwondingen op tijdens een introductieweekend van een studentenvereniging van de Hotelschool in Den Haag, meldde Omroep West. Hij kwam ongelukkig ten val, aldus een woordvoerder van de vereniging tegen de regionale zender. (Novum)