Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Cijfers

- Eindelijk Emile! Waar bleef je nou, man?

- Ja, sorry, ik was de tijd vergeten. De cijfers op mijn klokje..

- Maakt niet uit, snel naar binnen. Ze zijn al begonnen.

- Waar? Welk zaalnummer? Ik raak altijd de tel kwijt als..

- Nou ja, waar het altijd is. Heb je je aantekeningen bij je?

- Ja, maar een of andere cijferfetisjist heeft de pagina’s genummerd. Ik vind dat niet zo handig. Ik raak het overzicht kwijt als..

- Gewoon bij het begin beginnen, dan komt het goed.

- Ok! Tellen jullie wel mee dan?

- Wat dacht je. Anders tellen we niet meer mee.

(SdJ)