Cees Holtkamp: citroenrasp & vanillesuiker

In een van de eerste filmpjes die ik van Cees Holtkamp maakte, moest er een pil deeg uitgerold worden. “Je hebt natuurlijk prachtige deegrollers met siliconenrol en kogellagers,” zei Cees “maar ik heb hier nu even een stuk bezemsteel afgezaagd en daar gaat het ook heel goed mee.” Het tekent de drempelverlaging die Cees in

In een van de eerste filmpjes die ik van Cees Holtkamp maakte, moest er een pil deeg uitgerold worden. “Je hebt natuurlijk prachtige deegrollers met siliconenrol en kogellagers,” zei Cees “maar ik heb hier nu even een stuk bezemsteel afgezaagd en daar gaat het ook heel goed mee.” Het tekent de drempelverlaging die Cees in zijn baklessen weet aan te brengen, waardoor je direct gelooft dat je het zelf ook zou kunnen. In deze video geeft de meester twee waardevolle keukentips die mooi aansluiten bij de no waste gedachte…