Omdat er al genoeg ellende is: een journaal met alleen maar goed nieuws

Gaza, IS, MH17, ebola. Nou is nieuws per definitie al zelden positief, deze nieuwszomer was er een om weemoedig van te worden. Wie anders dan talkshowpresentator Jimmy Fallon om daar wat aan te doen. Voor de tweede keer liet hij Amerikaanse nieuwslezers opdraven om alleen maar heel erg goed nieuws te verkondigen.

Over muffins, die nog steeds lekker zijn. En een bank koala die wordt beroofd geknuffeld. Wat de video zo grappig maakt, is de uiterst serieuze manier waarop de nieuwslezers de items voordragen.

http://youtu.be/xxDvET-dF_o

I’ve got good news…and good news

In augustus startte Fallon, die we immers wel kennen als de talkshowgrootmeester van de ‘viral’ video, dit segment. Toen hadden onder andere politieke aartsvijanden Obama en de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden John Boehner samen in een luchtballon gezeten en bracht Poetin een boek genaamd The Happy Octopus uit.

    • Frank Huiskamp