Meer buien

September geeft ons momenteel nog een mooie zomerbonus met hoge temperaturen. Langzaam aan begint er zich echter verandering af te tekenen. Een zone met meer wolken en een enkele regen- of onweersbui wint vanavond en deze nacht langzaam terrein vanuit het zuiden. Het wordt niet kouder dan 14-16 graden. Morgen wisselen bewolking en zon elkaar af. Verspreid over het land vallen een paar buien. Vooral halverwege de middag en begin van de avond zit daar lokaal een stevig exemplaar tussen met onweer en mogelijk hagel en windstoten. Op veel plekken is het juist rustig en broeierig. Het wordt maximaal 22 graden aan zee en 25 graden landinwaarts. Het weekend verloopt met bewolking, af en toe zon en vooral landinwaarts soms een (stevige) bui, met 20-25 graden op zaterdag en 17-20 graden op zondag.