Bekerhouder Sevilla pakt twee kansen bij Feyenoord - met succes

Feyenoord heeft in de groepsfase van de Europa League jammerlijk verloren van Sevilla. De bekerhouder won in Spanje met 2-0. De stand was door doelpunten van Grzegorz Krychowiak en Stéphane M’Bia al bij de rust bereikt.

Sevilla-middenvelder Stephane Mbia (r) viert een doelpunt met zijn medespelers Grzegorz Krychowiak (l) en Gerard Deulofeu (midden) Foto EPA / P. Garcia

Terwijl PSV nog even juicht, heeft Feyenoord niet voor een stunt kunnen zorgen in de groepsfase van de Europa League. De bekerhouder Sevilla was in Spanje té sterk. Resultaat: 2-0.

De stand was door doelpunten van Grzegorz Krychowiak en Stéphane M’Bia al bij de rust bereikt.

Al na acht minuten kreeg Krychowiak een kans dankzij een indraaiende vrije trap van Gerard Deulofeu. En een half uur later gebeurde het gewoon ong een keer: toen kopte M’Bia de bal uit een vrije trap van Deulofeu in het doel.

Kans op een goal

Ook Feyenoord kwam uit een vrije trap dicht bij een goal, maar Jens Toornstra had pech: de bal ketste via beide palen uit het doel. Tijd voor Feyenoord om vast warm te draaien voor de wedstrijd van zondag. Die is tegen Ajax. (Novum)

De scores van alle clubs, rechts Feyenoord, links PSV (klik op de tweet om beide lijsten te zien):

Twitter avatar EuropaLeague UEFA Europa League Here are the final scores from all 24 of today’s #UEL matches.
69 goals were scored on a night of entertainment! http://t.co/s0bWOJNkxU