Dit is een artikel uit het NRC-archief
In beeld

Cultuur

Bloeddruk meten, shiatsu-massages en caravans op de 50PlusBeurs

Het was vanochtend al vroeg druk bij de Jaarbeurs in Utrecht. Waarvoor? De 22ste editie van de 50PlusBeurs: met zo’n honderdduizend bezoekers volgens de organisatoren ’s werelds grootste seniorenevenement. De beurs bestaat uit zes hallen, gevuld met zeshonderd stands, workshops en presentaties. Zo kun je binnen kijken in allerlei caravans, gaan zitten voor een shiatsu-massage of even uitrusten - eh, matrassen testen, natuurlijk. Bedrijven begeven zich massaal op de 50-plusmarkt. De organisatoren: "Ouderen hebben nog steeds veel te besteden, groeien in aantal en vermogen, en zijn bereid te consumeren." De beurs duurt nog tot 20 september.
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman
Foto NRC / Merlin Daleman