Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

Dit duo is nergens vies van

De auditie van cabaretduo Kots in het RTL-programma Holland’s got Talent veroorzaakte dit weekend discussie onder de juryleden. Gordon schaterde tijdens het optreden van het lachen. Amerikaans jurylid Dan Karaty giechelde vooral van de zenuwen. „Jij hebt de humor op je gezicht staan”, zei Gordon na de auditie tegen Stephanie, die net hartstochtelijk „pis, kak, kots op me zoveel je kan” had staan zingen. Karaty zei vertwijfeld: „Zie jij ze met dit nummer al op een podium in Las Vegas staan?”

Goed, we kunnen vertellen hoe het was. Maar dit is vooral iets wat je zelf moet zien.

Hier heb je alvast de songtekst.

Ik zag je en ik was meteen verkocht

Jij was waar ik jaren naar zocht

Als in een droom gaf je me die blik

Zo diepgaand als een harde pik

Met die gedachte nam ik je mee naar huis

Ik kreeg het er warm van in m’n kruis

Ik rukte vol hartstocht de kleding van je lijf

Je muts hield je op, maar dat vond ik prima want dat stond je leuk

Nu liggen we te dampen naast elkaar

Je penis wuift, dat raakt m’n gevoelige snaar

Pis, kak, kots op me zoveel je kan

Ja ook daar ben ik niet echt vies van

Nog voordat je kloppende paal in me gleed

Zag ik op je gelaat wat druppels zweet

Ik likte ze wulps af, maar dat deed geen baat

Ik besloot je muts af te doen als goede daad

Jij bent kaaaaaaaal

Jij bent kaaaaaaaal

Kalend...

Kale mannen hebben geen toekomst

Kale mannen horen in een inrichting

Kale mannen mogen zich niet voorplanten

Kale mannen bederven de wereld