Luke Pie-Walker en Flan-Solo: Sesamstraat parodieert Star Wars

De Amerikaanse Sesamstraat maakt vaker parodieën op bekende films waarbij Koekiemonster meestal centraal staat zoals de Cookie of Oz, Lord of the Crumbs, The Hungry Games. Dit keer werd Star Wars onder handen genomen.

In een goed gevonden parodie met als titel Star S’Mores (ook koekjes) zijn alle namen verbasterd tot namen die iets met koekjes, taart of een nagerecht te maken hebben. Zo is daar prinses Parfaita, Luke Pie-Walker, Flan-Solo en Chewy The Cookie. Het haar van de prinses lijkt net als het ruimteschip verdacht veel op een koekje.

Net als in afleveringen van Sesamstraat kan Koekiemonster zijn eetlust maar moeilijk beheersen. Hij wil Chewy graag verorberen. En dus begeeft het team zich op weg om raad te vragen bij Only-One-Cannoli: ‘May the four be with you’.

    • Anouk Eigenraam