Opinie

    • Ik

Timing

None

De oudste voetbalclub van Nederland jubileert. Er staat een jubileumwedstrijd op het programma tegen de oudste voetbalclub van de wereld, Sheffield FC. Jort Kelder filmt er voor Hoe heurt het eigenlijk en de stemming komt er goed in.

Als secretaris van de ontvangende voetbalclub mag ik mij onderhouden met uitgenodigde wethouders en sportbonzen uit de regio.

Mijn zoon van 7 onderbreekt mijn gesprek met de locoburgemeester. „Mag ik geld?” , vraagt hij. Hij weet altijd het moment goed uit te zoeken dat ik moeilijk nee kan zeggen. Smiley’s en AA drinks liggen in het verschiet.

De locoburgemeester spreekt hem aan en zegt: „Moet je ook betalen als je vader in het bestuur zit?”

Zonder na te denken antwoordt mijn zoon: „Normaal niet, maar vandaag wel.”

Eelco van Ravenswaaij

    • Ik