Home sweet home

Kleurrijke mode voor najaar 2014, gefotografeerd in het woonhuis van Walter Van Beirendonck en Dirk Van Saene.

fotografie Daan Brand styling Dirk Van Saene

De achterkant van huize Van Beirendonck & Van Saene. Linksboven: jas van imitatiebont, mohair trui en pantalon van Walter van Beirendonck (1.890 euro, 375 euro en 520 euro), sneakers van Santoni (330 euro). Rechtsboven: leren jas met kraag van schapenbont en dikke wollen pantalon van Marni (4.900 euro en 740 euro). Linksonder: Knielange jas, zijden overhemd, pantalon en das van Prada (2.250 euro, 590 euro euro, 670 euro en 190 euro). Rechtsonder: tweed jurk met mouwtjes in de vorm van poezenkopjes van Dirk Van Saene (1.095 euro) en laarzen van Veronique Branquinho (prijs op aanvraag).

Tussen tekeningen en keramiek in de werkkamer van Dirk Van Saene. Geappliceerde wollen tuniek van Dirk Van Saene (XXX euro).

    • Daan Brand
    • styling Dirk Van Saene