Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Barça-speler Suárez mag tegen Real Madrid zijn debuut maken

Luis Suárez kan op 25 oktober in de Clásico tegen Real Madrid zijn officiële debuut maken voor FC Barcelona. Het internationale sporttribunaal CAS bevestigde gisteren dat de schorsing van de oud-Ajacied 24 oktober om middernacht eindigt. Dat meldt Barça. Suarez, die deze zomer overkwam van Liverpool, maakte wel al zijn officieuze debuut. De Uruguayaanse aanvaller speelde vorige maand in een oefenduel tegen de Mexicaanse kampioen León vijftien minuten mee. Suarez werd eind juni voor vier maanden geschorst vanwege zijn beet in de schouder van de Italiaan Giorgio Chiellini op het WK. (Novum)