Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

Programma van Libelle op SBS 6

Libelle krijgt een eigen tv-programma, Libelle & Claartjes Keuken. In dit zeven minuten durende programma gaat kok en foodstylist Claartje Lindhout vier weken lang op iedere werkdag een of twee gerechten bereiden. Libelle & Claartjes Keuken wordt vanaf 15 september vier weken lang op iedere werkdag drie keer uitgezonden bij SBS6. Uitgever Sanoma start deze maand met drie tijdschriften een televisieprogramma: ook VT Wonen en AutoWeek hebben een tv-programma op SBS6.