Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Hockey

Nog één ding

studio nrc.next

Fans en haters zaten er klaar voor, gisteravond, en Apple-baas Tim Cook zei het ook gewoon: One more thing. Hij presenteerde niet alleen de nieuwe iPhones, de grotere 6 voor 699 euro en nog grotere 6 Plus voor 799 euro (hierboven op ware grootte, te koop vanaf 26 september), maar ook een heus horloge: Apple Watch. Daarmee kun je allerlei apps bedienen, die draaien op je telefoon. Met een lichte trilling op je pols voel je het als je een berichtje krijgt. Duur? Het klokje begint bij 349 dollar, en is vanaf begin 2015 te koop.