Droog, meer zon

dfgdfgdfg xkdlsdkfjs;dkfj

Het weer in onze omgeving wordt bepaald door een hogedrukgebied boven Engeland. Om een hogedrukgebied draait de wind met de klok mee, en daarom staat er bij ons vanavond een noordelijke wind, met wolkenvelden vanaf de Waddenzee. Geleidelijk verplaatst het hogedrukgebied zich naar de Noorse Zee en komt er bij ons een noordoostelijke wind te waaien. Een wind die grotendeels van boven land komt, zorgt ervoor dat de lucht uitdroogt. Bewolking krijgt dan minder kans om zich te vormen. Morgen wordt het dan ook een rustige en fraaie dag, met geregeld zon. Het wordt op de meeste plaatsen een graad of 20 maximaal. De dagen erna blijft het hogedrukgebied op zijn plaats liggen. Het blijft dan ook droog met zonnige perioden. Het wordt nog iets warmer met maximaal 22 graden op zaterdag.