Zo ziet de iPhone 6 er (misschien) uit. En de iWatch dan?

bron: martinhajek.com

Apple kan mysterieus doen, maar een beetje surfen en puzzelen en je hebt een heel goed idee hoe die nieuwe iPhone eruitziet en wat ie allemaal kan. Of wij doen het voor je:

Dus: een groter scherm, een snellere chip, een saffieren scherm, 128GB opslagcapaciteit. Prijs? Tussen de 699 en 950 euro.

En zo ziet het nieuwe menu op de grotere iPhone met een 5,5 inch scherm er in landscape waarschijnlijk uit, met dank aan ontwikkelaar Steven Troughton-Smith.

Met het naderen van de negende september duiken er ook steeds meer video’s op die wel eens authentiek kunnen zijn, volgens blogs en kenners:

https://www.youtube.com/watch?v=eQopSbASO40#action=share

Maar dat is allemaal de iPhone. Die kennen we nu wel. Hoe zit het met de iWatch, die Apple vanavond wellicht ook introduceert? Daar is haast niets van uitgelekt. Wat de geruchten wel vertellen:

De iWatch heeft een speaker, een microfoon, spraakgestuurde assistent Siri en een flexibel multitouch scherm van 1,3 tot 1,5 inch. Hij is waterproof tot 20 meter, de batterij doet het 1 dag, je kunt hem draadloos opladen. Acht modellen, vier kleuren, twee maten. Maar er is weinig beeld van.

Foto Reddit via 9to5mac.com

En dan is het ook nog niet eens honderd procent zeker of Apple zijn smartwatch vanavond wel presenteert. En of hij wel iWatch heet. Dat er geen beelden van de productie ervan zijn uitgelekt wijst er op dat Apple in elk geval nog niet begonnen is met de productie. Wanneer wel? Daarover kan het speculeren straks weer beginnen.

Want als Apple iets kan, is het wel de media bespelen.

    • Bas van Kooij & Sofie van Westrenen