Droog, bewolkt

Na een zeer natte augustusmaand lijkt september juist droger te verlopen dan normaal. We hebben al een aantal fraaie dagen achter de rug, en dit rustige najaarsweer lijkt nog even door te zetten. Vanavond is het vrij helder. We merken goed dat de dagen al korten, want het koelt snel af. Vannacht ligt de minimumtemperatuur tussen 9 graden landinwaarts en 12 graden aan zee. Vooral in het zuidoosten ontstaan mistbanken, die morgenochtend vlug oplossen. Gedurende de dag krijgt de zon echter niet veel ruimte. Er drijven wolkenvelden voorbij, die vooral in de middag wat vaker openbreken. De temperatuur blijft steken op 17 tot 19 graden maximaal bij een zwakke tot matige noordenwind. Donderdag en vrijdag zijn er weer veel zonnige perioden en wordt de maximumtemperatuur rond 20 of 21 graden.