De wereld over voor gadgets

In tegenstelling tot Mark Gurman, wordt Wout Funnekotter wel uitgenodigd voor evenementen van Apple. De journalist van en presentator bij de Nederlandse techsite Tweakers is vandaag te vinden in het Flint Center for the Performing Arts in het Cupertino. Hij verslaat vanuit de Californische stad de mogelijke onthulling van de nieuwe iPhone 6 of de langverwachte iWatch. Funnekotter vliegt de hele wereld over om de laatste gadgets te bekijken en testen. Afgelopen week bracht hij door op de IFA Consumer Electronics Unlimited beurs in Berlijn, maar hij is vaker buiten Europa te vinden als het gaat om nieuwe speeltjes. Op zijn Twitter-account deelt hij zijn ervaringen ter plekke, plaatst hij zijn recensies over bijvoorbeeld de Samsung Gear VR – de aanstaande concurrent van virtual reality-helm Oculus Rift – en discussieert hij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van draagbare apparaten. Tech-liefhebbers doen er goed aan om @woutf op de voet te volgen.