Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Samantha en Michael houden zich Thai

Vorig jaar gingen Samantha en Michael met de caravan naar Spanje om tot rust te komen. Alleen kwamen ze zo veel fans tegen dat uitrusten niet lukte. Na dagenlang op de foto te zijn geweest met luidruchtige bewonderaars besloot Samantha om naar huis te gaan en de vakantie af te maken in Scheveningen. Dit jaar gaan ze daarom verder van huis en reizen Samantha en Michael met de rest van de familie af naar Thailand. Op het programma staat onder andere een tocht op olifanten.